Referanser

«Silje hjalp meg i min sak mot et anerkjent forsikringsselskap, som ikke ville gi meg det jeg selv med rette mente jeg hadde krav på. De ville ikke høre på meg, men straks jeg engasjerte Silje tok saken en helomvending og jeg fikk fullt medhold i mitt krav».
-HJ-

«Silje setter seg virkelig inn i din situasjon og får forståelse for deg og det du går gjennom som gjør at man virkelig kjenner seg sett og hørt og forstått. Hun er veldig profesjonell og kommer med konkrete tips og med en sterk selvsikkerhet merkes det at hun har lang erfaring, anbefaler henne sterkt»!
-Christoffer-

«Hei Silje! Når jeg kontaktet deg angående mitt midlertidige førerkortbeslag var du veldig rask med og kontakte meg, noe jeg ser på som veldig god service. Vi mailet i starten. Oppfatter deg som veldig profesjonell. Jeg kommer i fremtiden til og anbefale deg til andre venner som kan komme i situasjoner hvor de trenger advokat».
-Glenn-

«Silje anbefales på det sterkeste, jeg hadde problemer med dagpenger hos NAV der jeg mente jeg hadde krav på dagpenger etter endt utdanning. Denne saken tok mye av min tid, nøyaktig 2 år, og jeg var på vei til å gi opp kampen mot NAV. Jeg kontaktet Silje for en gjennomgang av NAV-saken min. Det tok ikke lang tid før hele prosessen var snudd på hode og Silje hjalp meg til å vinne saken over NAV».
-KK-

«Jeg tok kontakt med S. Trosten for hjelp etter en litt for rask forbikjøring som endte med inntatt førerkort. Hun ga gode råd gjennom hele prosessen, og hjalp meg med å lette på straffen en del. Fornøyd!»
-Magnus-

«Silje hjalp meg i forbindelse med tap av førerrett. Hadde fått forelegg om 6 måneders tap, godtok ikke dette, og ble kalt inn til rettsak med bare 1 ukes varsel. Silje svarte veldig raskt på henvendelsen min, ba om dokumenter fra politiet og bistod meg med rådgivning før rettsaken, og selvsagt under rettsaken i løpet av denne uken. Resultatet ble ikke tap av førerkortet! Fastpris ble avtalt på forhånd. Anbefaler Silje på det sterkeste, her får du en advokat som er dyktig, hyggelig og effektiv!»
-ML-